Versa Matic pompen

versamatic-logo.jpg
 
Versa Matic is een Amerikaanse producent van pneumatisch aangedreven membraanpompen en valt onder de Warren Rupp groep binnen het IDEX concern. Binnen deze groep vallen ook de Sandpiper membraanpompen, de Blagdon membraanpompen en de Marathon membraanpompen alsmede PumperParts. Pumperparts is een bedrijf dat onderdelen produceert voor o.a. Aro membraanpompen, Wilden membraanpompen en Yamada membraanpompen. Bedu Pompen levert deze onderdelen tegen zeer scherpe prijzen.
 
De Versa Matic pompen onderscheiden zich door de betrouwbare werking, het geringe aantal onderdelen in de pomp en de scherpe prijsstelling.
De pompen zijn leverbaar in verschillende materialen waaronder aluminium, gietijzer, roestvaststaal AISI 316, Hastelloy, polypropyleen en Kynar.
 
Nieuw in het Versa Matic programma zijn de membraanpompen met Airvantage luchtmotor. Deze Airvantage luchtmotor is voorzien van een microprocessor die op basis van diverse parameters de luchttoevoer optimaal regelt wat kan resulteren in een luchtbesparing tot 50% !
 
Bedu Pompen heeft een grote voorraad van zowel complete Versa Matic pompen als Versa Matic onderdelen.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Heeft u een vraag?

Wilt u direct contact?
Dan kunt u bellen naar
+31 (0)88 4802 900.

Wilt u uw vraag per e-mail stellen? Vul dan het formulier hiernaast in.

Uw gegevens:

Het formulier is niet verzonden

De volgende velden zijn niet of incorrect ingevuld:

  •  

Sluiten