Tankcleaning

Bij vloeistoftransport van verschillende soorten vloeistoffen is het noodzakelijk dat de tanks inwendig volledig worden gereinigd conform strenge eisen en procedures alvorens de volgende vloeistof wordt geladen.
In de tanks kunnen van alle soorten vloeistoffen worden getransporteerd zowel gericht op de food sector als op de chemie.
Doorgaans worden deze reinigingsinstallaties dan ook strikt gescheiden.
Bij het reinigen van de tanks wordt veel spoelwater gebruikt. Dit spoelwater is doorgaans van een hoge temperatuur en bevat allerlei soorten restvloeistoffen en reinigingsmiddelen.
Een afvalwaterzuiveringsinstallatie zorgt ervoor dat het afvalwater op een verantwoorde wijze geloosd mag worden op het riool.

Tankcleaning 2.PNG

Bedu pompen levert voor tankcleaning installaties een uitgebreid assortiment pompen waaronder doseerpompen voor het doseren van reinigingsmiddelen, dompelpompen en insteekpompen voor het verpompen van het zwaar vervuilde afvalwater richting de afvalwaterzuivering, excentrische wormpompen voor het doseren van polymeer in de afvalwaterzuivering en het verpompen van slib, membraanpompen voor het verpompen van restvloeistoffen, centrifugaalpompen met teruggetrokken waaier voor het verpompen van afvalwater met vaste bestanddelen, doseerpompen voor het bijdoseren van ijzerchloride en natronloog etc.

Ga terug