Over ons

Kennis en ervaring 
Pompen, ze vormen het hart van tal van processen. Iedere toepassing vraagt om een ander soort pomp.Vanuit die gedachte werken we bij Bedu Pompen. Wij hebben een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in de bijna 40 jaar van ons bestaan. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een onafhankelijke leverancier van vloeistofpompen. Met zo’n 35 enthousiaste en vakbekwame medewerkers staan wij voor u klaar!


Pand   Mederwerkers.jpg

Toepassingen 
Bedu Pompen richt zich voornamelijk op de industrie en de afvalwatermarkt. Binnen de industrie is de chemie voor ons een belangrijke afzetmarkt. Maar ook veel andere industrieën passen onze producten toe. Bedu Pompen heeft vestigingen in Nederland en België.

 

Pand nieuw.jpgbedubelgie.jpg

 

 

 

 

 

 

Passende oplossing
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Het is onze specialiteit om mee te denken in uw proces. Om maatwerk en ondersteuning te leveren waar die nodig zijn. We bieden een passende oplossing voor nagenoeg ieder vraagstuk op het gebied van vloeistofpompen en pompinstallaties. We kunnen dat doen dankzij onze grote voorraad, uitgebreide werkplaats, testfaciliteiten en technische dienst. Reparaties, revisies of preventief onderhoud voeren we snel en vakkundig voor u uit. Op onze storingsdienst kunt u 24/7 een beroep doen. Met onze no-nonsensecultuur en korte lijnen zijn we u graag van dienst.

Bekijk onze brochure voor meer informatie.