Victor pompen

Victor is producent van zelfaanzuigende centrifugaalpompen en tandradpompen met inwendige vertanding, ook wel rondselpompen genoemd.
 
De Victor zelfaanzuigende centrifugaalpompen zijn uitgevoerd met een half open waaier met slijtplaten voor- en achter de waaier waardoor ze zeer geschikt zijn voor het verpompen van vuilwater met vaste deeltjes.
Deze Victor S pompen zijn leverbaar in gietijzer, brons en roestvaststaal AISI 316.
De Victor pompen zijn leverbaar in monoblok uitvoering maar ook met lagerblok of lagerblok met aangebouwd lantaarnstuk. Deze laatste uitvoering wordt de Victor bi-block genoemd met als voordeel dat er gebruik wordt gemaakt van een zwaar lagerblok met een standaard genormaliseerde IEC elektromotor waarbij uitlijning niet nodig is.
 
De Victor tandradpompen of ook wel Victor rondselpompen genoemd zijn voorzien van inwendige vertanding. Deze Victor pompen worden veel toegepast in de verfindustrie, de inktindustrie, de veevoederindustrie en de chemie.
Victor tandwielpompen zijn zeer geschikt voor het verpompen van hoog viskeuze vloeistoffen waaronder verf, inkt, lijm, melasse, vinasse, bitumen, chocolade, cacao etc.
De Victor tandradpompen kunnen geleverd worden in gietijzer GGG 40 of roestvaststaal AISI 316. Afhankelijk van de te verpompen vloeistof zijn deze Victor tandradpompen ook leverbaar met een verwarmingsmantel. Voor abrassieve vloeistoffen zijn deze Victor pompen leverbaar met Tungsten carbide lagerbussen en assen.
 
Voor meer info zie:
.

Heeft u een vraag?

Wilt u direct contact?
Dan kunt u bellen naar
+32 (0)3808 7980.

Wilt u uw vraag per e-mail stellen? Vul dan het formulier hiernaast in.

Uw gegevens:

Het formulier is niet verzonden

De volgende velden zijn niet of incorrect ingevuld:

  •  

Sluiten