ARBO Pompen

                                                        arbopumps.jpg

ARBO pumps is producent van kunststof corrosiebestendige centrifugaalpompen met asafdichting en insteekpompen gericht op de chemische industrie.
Alle Arbo pompen zijn vervaardigd van massief kunststof delen die machinaal zijn bewerkt (dus geen spuitgiet kunststof).
Er bevinden zich geen metalen delen in de pomp die in contact komen met de te verpompen vloeistof.
De pompen zijn leverbaar in verschillende kunststoffen zoals PP (Polypropyleen), PVDF (Polyvinylideenfluoride), PTFE (Polytetrafluoretheen), RCH-1000 (HMPE Hoog Moleculair Polyethyleen) en PP/PVDF/PE-EL geleidbare kunststoffen voor ATEX zone 2 toepassingen.
Arbo pompen onderscheiden zich door het hoge hydraulische rendement wat resulteert in energiebesparing en dus een lagere TCO (Total Cost of Ownership).

De Arbo kunststof centrifugaalpompen met asafdichting zijn leverbaar in een kortgekoppelde uitvoering (Arbo KR serie) en in een uitvoering met lagerblok in vrij aseinde (Arbo TK serie)..
Dankzij de genormaliseerde aansluitingen conform ISO 2858 zijn de pompen uitwisselbaar met soortgelijke chemienormpompen, dus ook met metalen chemienormpompen.
Afhankelijk van de te verpompen vloeistof zijn de pompen leverbaar met diverse asafdichtingen.
De pompen zijn leverbaar tot een maximale capaciteit van 600 m3/h en een maximale opvoerhoogte van 90 meter.

De Arbo kunststof insteekpompen kenmerken zich door het ontbreken van een asafdichting en glijlager waardoor de pompen zelfs droog kunnen draaien en de onderhoudskosten minimaal zijn.
Ook deze Arbo insteekpompen onderscheiden zich door het hoge hydraulische rendement.
Deze Arbo insteekpompen zijn leverbaar in kortgekoppelde uitvoering met een verlengde motoras of met een robuust lagerblok tussen motor en pompas waardoor een langere aslengte (en dus insteekdiepte) tot ca. 1000 mm bereikt kan worden.
Indien de pomp een nog langere insteeklengte nodig heeft kan gewerkt worden met een zuigbuis onder het pomphuis echter dient het start niveau zich dan wel boven het pomphuis te bevinden.
De Arbo insteekpompen zijn leverbaar tot een maximale capaciteit van 300 m3/h en een maximale opvoerhoogte van 80 meter.

ArbopompArbopump2

Heeft u een vraag?

Wilt u direct contact?
Dan kunt u bellen naar
+32 (0)3808 7980.

Wilt u uw vraag per e-mail stellen? Vul dan het formulier hiernaast in.

Uw gegevens:

Het formulier is niet verzonden

De volgende velden zijn niet of incorrect ingevuld:

  •  

Sluiten