Engineering

Iedere pomp heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Steeds met voor- en nadelen. Wij zorgen ervoor dat u investeert in een oplossing die het beste functioneert in uw proces.

Gebaseerd op praktijk
Ons advies aan u is gebaseerd op de praktijk. Op onze jarenlange ervaring in industriële processen. Daarbij beschikken we over een breed scala aan pompen met verschillende pompprincipes. Wij kijken naar uw applicatie en optimaliseren de pomp die het beste daarbij past.

Materiaalsamenstelling, soort en type asafdichting, lagering, aandrijving, aansluitingen, besturing, coating, alles nemen we daarbij onder de loep. We zorgen voor maatwerk als we daarmee voor u de beste oplossing kunnen bieden.

Goede werking gegarandeerd

Vraagt u bij ons een pomp of een pompskid aan, dan verdiepen wij ons eerst grondig in uw proces. Om voor u de juiste pomp of skid te selecteren, proberen we alle parameters helder te krijgen. Als wij ervan overtuigd zijn dat wij het juiste product voor u hebben gevonden, komen we met een voorstel waar wij voor 100 procent achterstaan. Zo bouwen we aan een langetermijnrelatie met een tevreden klant.

Leidingweerstand berekenen
Een pomp maakt altijd onderdeel uit van een proces, met daarin verschillende componenten zoals het leidingwerk. Of een pomp in dat proces goed werkt, is afhankelijk van de invloed van die componenten op de pompprestaties vanaf fabriek. Zo kan de leidingweerstand de pompprestaties drukken. Bedu Pompen beschikt over speciale software waarmee wij uw proces kunnen simuleren. Op grond van die simulatie adviseren wij u vooraf welke leidingdiameter u het beste kunt toepassen.

3D-tekeningen
Bedu Pompen bouwt allerlei soorten frames en skids. We doen veel modificaties. Alles wordt door onze deskundige engineers getekend in SolidWorks. Deze 3D-tekeningen zijn de basis voor onze productie. Uiteraard kunt u ze van ons ontvangen als STEP-bestanden. We gebruiken deze 3D-tekeningen ook in ons overleg met u om ons product optimaal aan te laten sluiten op uw wensen.

Engineering.JPG