Calpeda pompen

                                               Calpeda.jpg
Calpeda is producent van centrifugaalpompen, circulatiepompen, zwembadpompen, bronpompen, dompelpompen, insteekpompen, drukverhoginginstallaties en afvalwaterinstallaties.
 
Machinebouwers zijn voor Calpeda een belangrijke doelgroep. Sterke punten van Calpeda zijn onder andere de prijs/kwaliteit verhouding, de grote diversiteit aan materialen en uitvoeringen die ze kunnen produceren en de snelle levertijden.
 
Voor zeewatertoepassingen levert Calpeda een breed programma bronzen centrifugaalpompen, bronzen dompelpompen en bronzen bronpompen.
 
De Calpeda drukverhogingsinstallaties kunnen worden geleverd in vele uitvoeringen waaronder 1-pomps, 2-pomps, 3-pomps, 4-pomps etc. in combinatie met verschillende besturingssystemen zoals pressostaten, drukopnemers of uitvoeringen met frequentieregeling.
 
Bedu Pompen is tevens gespecialiseerd in het repareren, reviseren en onderhouden van Calpeda centrifugaalpompen, circulatiepompen, zwembadpompen, bronpompen, dompelpompen, insteekpompen, drukverhoginginstallaties en afvalwaterinstallaties.
 

Heeft u een vraag?

Wilt u direct contact?
Dan kunt u bellen naar
+32 (0)3808 7980.

Wilt u uw vraag per e-mail stellen? Vul dan het formulier hiernaast in.

Uw gegevens:

Het formulier is niet verzonden

De volgende velden zijn niet of incorrect ingevuld:

  •  

Sluiten