Standart pompen

Standart is producent van centrifugaalpompen, circulatiepompen, dompelpompen, insteekpompen, drukverhoginginstallaties en brandbluspompunits.
 
Machinebouwers zijn voor Standart een belangrijke doelgroep. Sterke punten van Standart zijn onder andere de prijs/kwaliteit verhouding, de grote diversiteit aan materialen en uitvoeringen die ze kunnen produceren en de snelle levertijden.
 
Voor speciale toepassingen, zoals in de chemie en petrochemie levert Standart een breed programma centrifugaalpompen in verschillende materialen, zoals gietijzer, brons, RVS en Duplex.
 
De centrifugaalpompen van Standart zijn ook leverbaar in ATEX uitvoering.
 
De Standart drukverhogingsinstallaties kunnen worden geleverd in vele uitvoeringen waaronder 1-pomps, 2-pomps, 3-pomps, 4-pomps etc. in combinatie met verschillende besturingssystemen zoals pressostaten, drukopnemers of uitvoeringen met frequentieregeling.
 
Bedu Pompen is tevens gespecialiseerd in het repareren, reviseren en onderhouden van Standart centrifugaalpompen, circulatiepompen, dompelpompen, insteekpompen, drukverhoginginstallaties en brandbluspompunits. 

Heeft u een vraag?

Wilt u direct contact?
Dan kunt u bellen naar
+32 (0)3808 7980.

Wilt u uw vraag per e-mail stellen? Vul dan het formulier hiernaast in.

Uw gegevens:

Het formulier is niet verzonden

De volgende velden zijn niet of incorrect ingevuld:

  •  

Sluiten